Transport si retururi

Livrarea produselor este asigurată de către o firmă de curierat cu care s-a încheiat în prealabil un contract de livrare.

Cumpărătorului îi este permisă deschiderea coletului doar după ce s-au semnat actele de primire și achitării contravalorii acestuia.

 

Expedierea coletelor :

Transportul este 22 lei indiferent de localitate in limita a 5 kilograme.

Pentru anvelope, jante, casete de directie etc. costul transportului este comunicat clientului la confirmarea comenzii.

Tarife valabile pentru volume normale în reţeaua de acoperire a curierului.

Nu expediem acumulatori.

 

ATENTIE ! Clientul are obligatia de a verifica coletul (dupa ce a fost achitat) in prezenta celor de la firma de curierat care livreaza. Daca produsul este deteriorat, se refuza coletul si se completeaza un proces verbal impreuna cu agentul firmei de curierat.

Dacă coletul este puternic deteriorat la primire, recomandăm cumpărătorului să refuze coletul și să contacteze vânzătorul.

Reclamațiile ulterioare referitoare la acest aspect vor fi nule.

                                                                                                                    


Recomandari pentru returnarea produselor:
Marfa se returneaza in forma sa originala, cu accesoriile aferente, fara a prezenta urme vizibile de folosire sau de uzura, cu o copie xerox dupa factura, pe adresa noastra.

Returul trebuie trimis prin firma de curierat rapid cu optiunea ''verificare colet'' la adresa sediului : Str. Magura Mare, nr.30, sector 3, Bucuresti - Aceste informatii se regasesc si pe factura fiscala.
Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in cel mult 14 de zile calendaristice de la receptionarea returului.


Exceptii de la returnarea produselor fac:

Produsele care prezinta urme de montaj, ambalaj deteriorat sau modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc 

Produsele achizitionate pe comanda speciala (care nu sunt in mod uzual in stocul nostru si necesita achitarea unui avans);